Jeg er utdannet sosialantropolog (dr.polit.) ved Universitetet i Oslo og har vært gjesteforsker ved Berkeley-universitetet i California. Jeg har bred erfaring med utrednings- og forskningsarbeid, særlig innen kultur-, musikk- og samfunnsrelaterte temaer.

 

Dessuten har jeg forfattet og bidratt til flere bøker og artikler, og holder titt og stadig foredrag – se foredrag.

Bøkene jeg har skrevet er Odd Nansen – Arvtageren (Historie & Kultur 2015) og Grenseløse opplevelser – Miloud Guiderk og Cosmopolite (Cosmopolite scene 2017).

Anne Ellingsen, daglig leder

Kulturanalyses tilknyttede medarbeidere

Sosiolog Kari Batt-Rawden er tilknyttet ressursperson ved Kulturanalyse. Hun er ansatt som førsteamanuensis ved Seksjon for helse, teknologi og samfunn ved NTNU i Gjøvik. Doktorgraden sin tok hun ved University of Exeter i England, tema: musikk og helse. Kari har solid erfaring innen utrednings- og forskningsarbeid og kan vise til et større antall publikasjoner og rapporter. Kari har også betydelig erfaring innen pedagogikk samt fra oppdrag i og utenfor offentlig sektor.

Kari Batt-Rawden

Karianne Holmen er utdannet etnolog/kulturviter fra Universtitetet i Bergen og har lang arbeidserfaring som leder fra festival, kultur- og museumsfeltet. Hun påtar seg også konsulentoppdrag og er tilknyttet ressursperson ved Kulturanalyse. I 2009 etablerte Karianne KHKulturverksted, som booker og formidler artister, skuespillere og  forfattere. Ved siden av dette arbeidet jobber hun med egen kunst og i prosjekter med andre kunstnere, designere og forfattere.

Karianne Holmen

Kjetil Grødum er forskningsleder og assisterende direktør ved Stiftelsen Arkivet i Kristiansand. Grødums faglige bakgrunn er i psykologi, statsvitenskap og religionssosiologi, hvor han tok doktorgraden basert på en studie av rettsoppgjøret etter folkemordet i Kambodsja. Kjetil har flere års ledererfaring og har mastergrad i organisasjons- og ledelsesfag, samt mellomfag i organisasjonspsykologi.

Kjetil Grødum

Anne Ellingsen

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler (cookies). Les mer her.